Ibiza Dreams, by Marion, is een samenvatting van dromen met BOHEMIAN style. 

Het is een exclusief mode label die is ontstaan door de vele reizen, de liefde voor Ibiza, de Fashion die ik altijd door mijn aderen voel stromen. Het geeft mij iedere keer de inspiratie om mooie dingen te creëren. Ibiza Dreams vertelt hoe mooi het eiland is en hoeveel dromen ik nog heb voor de toekomst. Mooie materialen, zachte kleurstellingen, fairtrade productie brengt mij tot dit label. Een unieke collectie voor mensen die dezelfde liefde voor bohemien als ik.

 

5 jaar geleden begon ik met het maken van mijn eigen handmade collectie die niet voor iedereen bereikbaar was. Alles was one of a kind. Hier hing een prijskaartje aan waardoor ik het alleen kon aanbieden in de meest exclusieve winkeltjes van Ibiza. 

Ik ging op zoek naar fairtrade bedrijven die voor mij konden produceren van Hammam handdoeken, mijn eerste productie. Voor de zomer van 2016 heb ik een fantastische lijn ontworpen met comfortabele tunieken, jassen van boteracht suède met bijpassende tassen. Dit wordt, buiten de hammam doeken, mijn tweede grote uitdaging. Voor alle winkels streef ik naar een lange samenwerking met exclusiviteit. Mijn doel is dan ook om mijn label Ibiza Dreams uniek te houden en samen met jullie deze reis en droom te verwezenlijken.

 

Made with Love

by Marion