Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via INFO@IBIZADREAMS.NL Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met INFO@IBIZADREAMS.NL
Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk CONTACT met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Voorwaarden
Een artikel dat geretourneerd wordt moet voldoen aan de volgende voorwaarden: 
 • Niet stinken naar rook, huisdieren etc.
 • Geen vlekken en/of beschadigingen. 
 • Het artikel (inclusief retourformulier) dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retour gezonden te worden. Mist het retourformulier houden wij het recht de retour te weigeren. 
 • Producten uit de sale kunnen niet retour worden gestuurd. 
 • Het artikel dient ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het retour zenden van de artikelen gebeurt op eigen risico, zorg daarom voor een deugdelijke verzendverpakking om beschadiging te voorkomen. 
 • Het artikel dient te zijn voorzien van het aangehechte prijskaartje en/of merklabel(s), alle eventuele toebehoren en waar mogelijk de originele verpakking in een nette conditie. Bij schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos. 
 • Pakketjes die retour komen vanwege een foutieve postcode sturen wij nogmaals op, echter zijn de kosten daarvan voor de klant. 
 • Betaald met een tegoedbon of cadeau kaart, je ontvangt geen geld retour maar een tegoedbon. 
 

 

Binnen de zichttermijn retourneren? Wat te doen:

 • Vul de tabel in op het retourformulier dat u kunt downloaden in de shop (zie hieronder). Voeg het formulier samen met de te retourneren artikelen toe in de originele verzendverpakking.
 • Verpak de artikelen netjes: ongedragen, onbeschadigd en met aangehecht prijskaartje en, indien aanwezig, in de originele verpakking. Voor schoenen: gebruik de schoenendoos niet als verzenddoos, deze kunnen wij niet aannemen.
 • Vanwege hygiënische omstandigheden accepteren we geen retourzending van petten, hoeden, bikini's of sokken.
 • Stuur het geheel naar onderstaand adres, de verzendkosten zijn voor eigen rekening:
IBIZADREAMS
Laarderweg 39a
3755AL Eemnes